середа, 17 травня 2017 р.

У НАС В ГОСТЯХ - КУРСАНТИ ЧОПІПО

17 травня 2017 року в Чернігівській ЗОШ І ступеня № 25 відбувся День педмайстерності для слухачів-курсантів ЧОІППО імені К.Д. Ушинського. Адміністрація школи освітила напрямки роботи педколективу в сучасних умовах, наголосила на систематичному впровадженні в навчально-виховний процес ефективних технологій, які дозволяють педагогам школи виявити й розвивати позитивні сили дитини, виховувати усвідомлення нею своєї неповторності та самореалізації, провела екскурсію по школі.

Учителями Шевкутою О.М., Саповською В.С. (2-Б клас) та Стукало І.О. (3-Б клас), було проведено демонстраційні уроки. Всі вчителі впроваджували в практику сучасні освітні технології та інновації, широко використовували ТЗН, створювали такі умови для розвитку особистості, за яких розкривалися креативність та індивідуальність учнів.


Учителі продемонстрували високу якість роботи, а учні – уміння сприймати та засвоювати матеріал, творчо співпрацювати з учителем. 















Позитивне піднесення, сприятлива для творчості емоційна атмосфера уроків  спонукали до високої оцінки всіх присутніх курсантів ЧОІППО  імені К.Д. Ушинського професіоналізму, майстерності і результативності роботи адміністрації та вчителів.


Немає коментарів:

Дописати коментар